درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 20 شهریور 1405

کد: 11503 | 03 مرداد 1398 ساعت 16:09

خراسان رضوی|الکترونیکی شدن تمام فرایند‌های نظام مالیاتی کشور

رییس کل سازمان امورمالیاتی گفت: تمام فرایند‌های نظام مالیاتی کشور الکترونیکی شده است اما روح حسابرسی و دادرسی مالیاتی بصورت سنتی انجام می‌شود.
خراسان رضوی|الکترونیکی شدن تمام فرایند‌های نظام مالیاتی کشور


له گزارش صدا و سیما، امید علی پارسا در شصت و هفتمین جلسه شورای گفتگو دولت و بخشخصوصی افزود:سازمان مالیاتی کشور بدنبال طراحی و راه اندازی سامانه متمرکز مودیان مالیاتی است.
وی گفت:  طرحی برای مشخص شدن اموال و دارائی‌های ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌ها به مجلس داده شد، اگرچه این طرح اجرایی شده است، اما این قانون هنوز بصورت شایسته ازسوی بعضی ارگان‌ها انجام نشده است .
رییس کل سازمان امورمالیاتی بابیان اینکه برای رها شدن از فاکتور و شرکت‌های بدون هویت نیازمند اجرای طرح سامانه متمرکز مودیان هستیم افزود: تمامی خرید و فروش شرکت‌ها وادارات باید از این سامانه تعریف شود و تا این اتفاق صورت نگیرد مالیات هوشمند اتفاق نخواهد افتاد .
پارسا گفت: فعالیت آزاد طبق قواعد مناسب کلید توسعه است و در این راه باید برنامه‌ها وقواعد شفاف نوشته و تضمین و انگیزه به همراه داشته باشد و با حمایت مشروط، محدود، کاهنده، تضمین شده و بدون قید وشرط از تولید کننده واقعی می‌توانیم درراه توسعه کشور گام برداریم و سازمان مالیاتی بدنبال همین توسعه است. 
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی هم  در ادامه این نشست گفت: امروز تولیدکنندگان هم فرار مالیاتی را جرم می دانند و تمام وظیفه خود را در حوزه مالیات به خوبی انجام می‌دهند و در راه شفاف سازی نباید حس نامناسب داشته باشیم 
حجت الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر افزود: ما کشوررا بدلیل داشتن نفت گران اداره می‌کنیم چرا که هزینه های دولت از درآمد هایش  زیاد است و نباید تمامی هزینه ها را بر گردن مودیان بگذاریم .


عکس خوانده نمی‌شود